9 Aralık 2013 Pazartesi

Çook iyi araba kullan da Ferrari görünce dur!


Arabaya atlayıp gitmek, bazı hallere ara vermek , kaçmak isteğine karşı koymamak, camı açıp güzel bir müzik dinlemek , arkadaki ufaklıkla "sıradaki şarkı senin benim kavgası yapmak" , yola çıkmadan önce aldığın kutu nescafe içmek ,güzel bir manzara görünce durup fotoğraf çekmek, istediğin zaman gaza/frene basmak...NEFİS bir duygu.  
Boşanma kararımı sorunlardan kaçmak için , ilk defa uzun yolda (7 saat) , yalnızca çocuğum ile  olduğum bir araba yolculuğu sırasında kesinleştirdim (çok iyi araba kullandığım babam tarafından söylenmiş olduğu için bu seyehat gerçekleştirilmiştir) . Hayat aslında çok ta zor değildi, ayçiçek tarlalarında durmak, yoldaki kahverengi tabelalardan (tarihi/ören yerlerine gider) istediğine gitmek, durup durup denize girmek, yol kenarında birşeyler satan köylü teyzelerden istediğinde durmak ne kadar da kolaymış.. Boşandıktan sonra da kaçma istekleri , yeni yerler keşfetme isteğiyle yer değiştirebilecektir. Yanına mutlaka Nescafe al.


Şimdi çok iyi araba kullanıyorsun . Arkadakinin de sana güveni tam. Kırmıza ışıkta bir ferrari ile yanyana gel, arkadaki çıldırsın "anne sen bunu geçseneeeeeeeeee nolur anne noluurr." . Burada rasyonel düşünmen gerek ama sen camı açıp, arkadakini göstererek  ;
-"abisi biz seni geçicez tamam mı? " deme. 
Hadi dedin diyelim olacaklar; yeşil ışık ne zaman yandı anlayamadan ferrari gözden kaybolur, sesini hala duyarsın , arkadaki de senin araba kullanman konusunda ne kadar beceriksiz olduğunla ilgili makaralara başlar. Yapma .   "Ferrari, the car for illuminati"




8 yorum:

  1. yanız az buz eşşek değilmiş ferrari'nin sahibi... uyuz oldum şimdi(!)..

    YanıtlaSil
  2. kaçbilmemne avroyu 6 yaşındaki velede madara olmak için vermemiş gibiydi.

    YanıtlaSil
  3. ezik, kompleksli bir şey gibi geldi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gibi..insan neden öyle bir araba alır ki zaten?
      En fazla volvosu olan bir arkadaşım oldu..o da normaldi yani :) ...üst segmentler böyle belki..bilemicim..

      Sil
    2. her... şey.. meme.. için!
      her... şey.. meme.. için!

      Sil
    3. hahhahha...
      ben de erkek çocuk yetiştiriyorum, aklımda bulunsun :)))

      Sil
  4. istediğin her yerde durmak gerçekten kolay mı?

    YanıtlaSil